Agenda

2017 Totes January February March April May June July August September October November December
February 2017
Università degli Studi Roma Tre, Sala conferenze ‘Ignazio Ambrogio’, Via del Valco di San Paolo, 19 – Roma, 9 i 10 de febrer. Hi intervindran els membres de Nise Albert Rossich, Pep Valsalobre, Eulàlia Miralles, Marta Castaño, Anna Garcia Busquets i Marc Sogues.

VII Col·loqui Internacional Problemes i Mètodes de Literatura Catalana Antiga. Facultat de Lletres de la Universitat de Girona (Capella del Roser), Plaça Josep Ferrater i Móra, 1 (Girona). 1-3 de març de 2017.

Els propers dies 1-3 de març, tindrà lloc a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona el col·loqui internacional «Les confluències artístiques en la literatura barroca».

Us fem arribar la pàgina web i el cartell del col·loqui, tot esperant que el programa sigui del vostre interès, i us convidem a assistir-hi i a fer-ne la difusió que considereu oportuna.

March 2017
Dimarts, 14 de març a les 19, Sala de Professors (cinquè pis de l'edifici Carner): Sebastià Giralt (UAB): «Bartomeu de Tresbens, un astròleg al servei del rei Pere el Cerimoniós».
May 2017
9 de juny de 2017. Seminari de recerca de l'ILCC.  Sala de l'ILCC (Facultat de Lletres, St. Domènec II, 5è pis). Amb la participació de Joan Ramon Veny-Mesquida (UdL), Sadurní Martí (UdG), Pep Valsalobre (UdG) i Marc Sogues (UdG).


Marc Sogues. Dilluns 3 de juliol. International Conference On ‘Medicine, Literature and Culture in the Early Modern
Hispanic World,’ University of St Andrews, Scotland, 3-5 July, 2017.

Billetes y cartas en la poesía de Francesc Fontanella

Marc Sogues, 6 juliol. Segundo Coloquio de Estudios Hispánicos Medievales y del Siglo de Oro (Universidades de Durham y de Northumbria). Durham, 5-6 juliol 2017.

November 2017
Verónica Zaragoza Gómez (Universitat Oberta de Catalunya), LXIII Annual Anglo-Catalan Society Conference (University of Birmingham, 10-12 novembre 2017). 

Pep Valsalobre, jornada "Catalunya mira Europa / Europa mira Catalunya", Facultat de Lletres (UdG), dijous 23 de novembre, 15.15h.

La Revista  Internacional d'Humanitats acaba de publicar en el seu número 42 (jan-abr 2018) un dossier dedicat a "L'historiador Pere Antoni Beuter (1490-1554) i el seu temps".