Agenda

Els propers dies 1-3 de març, tindrà lloc a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona el col·loqui internacional «Les confluències artístiques en la literatura barroca».

Us fem arribar la pàgina web i el cartell del col·loqui, tot esperant que el programa sigui del vostre interès, i us convidem a assistir-hi i a fer-ne la difusió que considereu oportuna.

Dimarts, 14 de març a les 19, Sala de Professors (cinquè pis de l'edifici Carner): Sebastià Giralt (UAB): «Bartomeu de Tresbens, un astròleg al servei del rei Pere el Cerimoniós».
9 de juny de 2017. Seminari de recerca de l'ILCC.  Sala de l'ILCC (Facultat de Lletres, St. Domènec II, 5è pis). Amb la participació de Joan Ramon Veny-Mesquida (UdL), Sadurní Martí (UdG), Pep Valsalobre (UdG) i Marc Sogues (UdG).


Marc Sogues. Dilluns 3 de juliol. International Conference On ‘Medicine, Literature and Culture in the Early Modern
Hispanic World,’ University of St Andrews, Scotland, 3-5 July, 2017.

Billetes y cartas en la poesía de Francesc Fontanella

Marc Sogues, 6 juliol. Segundo Coloquio de Estudios Hispánicos Medievales y del Siglo de Oro (Universidades de Durham y de Northumbria). Durham, 5-6 juliol 2017.

La Revista  Internacional d'Humanitats acaba de publicar en el seu número 42 (jan-abr 2018) un dossier dedicat a "L'historiador Pere Antoni Beuter (1490-1554) i el seu temps".

Pep Valsalobre, jornada "Catalunya mira Europa / Europa mira Catalunya", Facultat de Lletres (UdG), dijous 23 de novembre, 15.15h.

Verónica Zaragoza Gómez (Universitat Oberta de Catalunya), LXIII Annual Anglo-Catalan Society Conference (University of Birmingham, 10-12 novembre 2017).