Notícies

Articles de abril 2015

28

"'Negociant l'erudició': les dones i la cultura escrita a la Catalunya moderna"

Conferència de Verònica Zaragoza dins el cicle "La situació de la dona al llarg de la história de Catalunya". 17 de juny, 18h. Institut d'Estudis Catalans, Sala Pi i Sunyer, Barcelona.

28

"Història de les dones i dones que fan història: la dona de l'època moderna a través de la documentació"

Conferència de Mercè Gras dins el cicle "La situació de la dona al llarg de la história de Catalunya". 16 de juny, 18h. Institut d'Estudis Catalans, Sala Pi i Sunyer, Barcelona.

[informació complementària]

27

"El debat sobre la novel·la a la Querelle des Anciens et des Modernes (1670-1700)

Conferència de Neus Rotger en el marc del seminari de literatura medieval i moderna de la UB. 5 de maig. 19.30h. Facultat de Filologia, edifici Carner. Sala de Professors (5a planta), Barcelona. 
14

"Versos dels s. XVI i XVII a Teresa de Jesús. Què diuen?" Seminari impartit pel Dr. Joan Recasens. Girona, 17 d'abril de 2015. Universitat de Girona, Sala de l'ILCC (Fac. de Lletres, St. Domènec II, 5è pis)

Detalls lloc i hora

[informació complementària]

Imatges relacionades

  • "Versos dels s. XVI i XVII a Teresa de Jesús. Què diuen?"  Seminari impartit pel Dr. Joan Recasens. Girona, 17 d'abril de 2015. Universitat de Girona, Sala de l'ILCC (Fac. de Lletres, St. Domènec II, 5è pis)
14

"Versos dels s. XVI i XVII a Teresa de Jesús. Què diuen?"

Seminari impartit pel Dr. Joan Recasens. Girona, 17 d'abril de 2015, 12h. Universitat de Girona, Sala de l'ILCC (Fac. de Lletres, St. Domènec II, 5è pis) 

[informació complementària]